OM MASTIFF

Mastiff er et af de førende produktionsselskaber i Danmark og vi producerer hvert år mere end 200 timers indhold indenfor genrerne; fiktion, underholdning, lifestyle, reality, factual entertainment, reportage og børn & unge.

Vi er kendt både for vores egenudviklede programmer og for vores talent for at forfine udenlandske formater og gøre dem til danske seerhits.

Et Mastiff-program har høj kvalitet, indeholder store følelser, fængende historier og smukke billeder, både når det gælder stor studie-underholdning, spektakulær reality, medrivende lifestyle og sjov comedy.

Mastiff er en del af BANIJAY gruppen, der med sine mere end 120 produktionsselskaber fordelt på 22 territorier – og et multigenre katalog med over 146.000 timers indhold – er den største internationale indholdsproducer og distributør i verden.

Banijay selskaberne udvikler kvalitets IP lokalt, der sælges globalt, og gruppen repræsenterer nogen af de største globale brands i verden; Survivor, Big Brother, Peaky Blinders, Temptation Island, MasterChef, Wallander, The Kardashians, Mr Bean, The Wall, Hunted, Black Mirror, Extreme Makeover: Home Edition og Deal or No Deal, etc.

LEDELSE

David Sidebotham
Kristian Farcin-Leth
CEO
Karen Boel Thomsen
Cornelius Moulvad
COO
Sofie Saxild
Sofie Saxild
Head of Administration & HR
Karen Boel Thomsen
Karen Boel Thomsen
Program Director
David Sidebotham
David Sidebotham
CCO
Henrik Zachariassen
Pia Samuelsen
Head of Production
Henrik Zachariassen
Mia Marie Borup
Head of Scripted
Henrik Zachariassen
Bo Barken
The Post, Managing Director
Mastiff Tv
Mastiff Tv