CASTING

BLIV DELTAGER I ET AF VORES PROGRAMMER
FIND AKTIVE CASTINGS NEDENFOR

LÆS MERE

ET FORANDRET PARADISE

På Paradise søger vi dig, der er klar på dit livs oplevelse, med masser af gang i den og uventede udfordringer.

Vi leder efter dig, som har noget på hjertet, ikke er bange for at dele ud af dig selv og dine holdninger, du er nysgerrig af person, kommer fra hvilket som helst sted i Danmark, ser ud lige præcis som du selv har lyst til og vil prøve kræfter med svære dilemmaer og uforudsigelige opgaver i Paradise.

Er du klar på at dele din måde at tænke på, dele din store personlighed og dit syn på verden, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Så hvis du selv tænker, at du kan udfordre og ændre Paradise, har en unik personlighed, og er klar på at spille spillet, så er det nu, du skal gribe chancen!

➤ Du ansøger her: https://bit.ly/3DEc0yA

LÆS MERE
DR søger deltagere til en ny omgang Versus

Det nervepirrende underholdningsprogram Versus vender tilbage. Programmet handler om at gætte rigtigt på udfaldet af sjove og til tider vilde dueller. Det er fyldt med spænding, godt humør og god energi.

Kan du lide at gætte med, og er du god til at begrunde, hvorfor du mener den ene vinder frem for den anden, så kan du måske blive deltager i studiet og have mulighed for at få fingre i præmiepuljen på 100.000 kroner ved at gætte med på de vanvittige og vilde dueller.

Du sammensætter selv dit hold, der skal bestå af en holdkaptajn og to hjælpere. Det kan være venner, kolleger, familie, naboer, mandelogen, mødregruppen, rollespilsklubben, bokseklubben, spejderne eller hvem du nu kunne tænke dig at dele oplevelsen med.

For hver gang, I gætter rigtigt, går I videre i konkurrencen om at vinde aftenens pengepræmie på 100.000 kroner.

Selve optagelserne til programmet finder sted i december 2021 og januar 2022. Men det er allerede nu, du skal ansøge om at blive deltager.

Du skal være fyldt 12 år for at være holdkaptajn og 10 år for at være hjælper.

Lyder det spændende, så tilmeld dig og dit hold her: https://shortaudition.net/Versus

Vi glæder os til at høre fra dig.

LÆS MERE
Værterne på 3XBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere boligsøgende danskere, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.
Vi leder vi efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.
Mastiff Tv
Mastiff Tv