CASTING

BLIV DELTAGER I ET AF VORES PROGRAMMER
FIND AKTIVE CASTINGS NEDENFOR

 • Gameshow
  Medvirkende til sangprogram
 • Reality
  Paradise Hotel
 • 3x Beliggenhed
  Lifestyle
  3x Beliggenhed
LÆS MERE

Vi søger medvirkende til et nyt underholdningsprogram

Kan du synge og elsker du at optræde – så har du chancen nu!

Vi leder efter danskere, der drømmer om at stå på den store scene i bedste sendetid og synge live foran hele Danmark. I DRs nye underholdningsprogram får du mulighed for at forvandle dig til en vaskeægte superstjerne – og hvem ved, måske optræde som dit helt store idol.

Er det dig, vi mangler til programmet, så tilmeld dig.

➤ Du ansøger her

Optagelserne finder sted i DR Byen i København i foråret 2023.

Vi glæder os til at høre dig.

 • Reality
  Robinson Ekspeditionen
 • Reality
  Paradise Hotel
 • 3x Beliggenhed
  Lifestyle
  3x Beliggenhed
LÆS MERE
Nu er det din tur til at vise, hvad du kan, når du skal overleve på en øde ø, give den gas i de vildeste konkurrencer og klare dig gennem det taktiske spil, så du kan vinde Robinson Ekspeditionen 2023.
 
 • Reality
  Paradise
 • Reality
  Paradise Hotel
 • 3x Beliggenhed
  Lifestyle
  3x Beliggenhed
LÆS MERE

PARADISE ER FOR ALLE!

Er du klar på dit livs oplevelse i smukke Mexico med solskin, fest, nye venskaber, taktiske udfordringer – og muligheden for at vinde en halv million kroner?

Paradise slår endnu engang porten op – og spørgsmålet er, om du skal med? På Paradise er alle velkomne – så hvis du mener, du har hvad der skal til for at vinde Danmarks største realityprogram, så meld dig til her:

➤ Du ansøger her: https://shortaudition.net/Paradise

 • Lifestyle
  3x Beliggenhed
LÆS MERE
Værterne på 3xBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere bolig – og sommerhussøgende danskere fra hele landet, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.

I en ny sæson af TV2’s boligprogram 3xBeliggenhed vil de to boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde den helt rigtige ejerbolig eller sommerhus til netop jer.

Boligmarkedet har aldrig været mere presset og det kan være svært at gennemskue, hvad der realistisk kan lade sig gøre og finde lige præcis den bolig, som opfylder centrale behov og ønsker.

Vi leder efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.

Mastiff Tv
Mastiff Tv