CASTING

BLIV DELTAGER I ET AF VORES PROGRAMMER
FIND AKTIVE CASTINGS NEDENFOR

LÆS MERE
DR søger deltagere til en ny omgang Versus

Det nervepirrende underholdningsprogram Versus vender tilbage. Programmet handler om at gætte rigtigt på udfaldet af sjove og til tider vilde dueller. Det er fyldt med spænding, godt humør og god energi.

Kan du lide at gætte med, og er du god til at begrunde, hvorfor du mener den ene vinder frem for den anden, så kan du måske blive deltager i studiet og have mulighed for at få fingre i præmiepuljen på 100.000 kroner ved at gætte med på de vanvittige og vilde dueller.

Du sammensætter selv dit hold, der skal bestå af en holdkaptajn og to hjælpere. Det kan være venner, kolleger, familie, naboer, mandelogen, mødregruppen, rollespilsklubben, bokseklubben, spejderne eller hvem du nu kunne tænke dig at dele oplevelsen med.

For hver gang, I gætter rigtigt, går I videre i konkurrencen om at vinde aftenens pengepræmie på 100.000 kroner.

Selve optagelserne til programmet finder sted i december 2021 og januar 2022. Men det er allerede nu, du skal ansøge om at blive deltager.

Du skal være fyldt 12 år for at være holdkaptajn og 10 år for at være hjælper.

Lyder det spændende, så tilmeld dig og dit hold her: https://shortaudition.net/Versus

Vi glæder os til at høre fra dig.

LÆS MERE
Værterne på 3XBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere boligsøgende danskere, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.
Vi leder vi efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.
LÆS MERE
Er du Danmarks næste succesfulde iværksætter?

DR3 leder efter unge passionerede iværksættere, der er klar til at gå all in i kampen om at realisere deres drøm til et nyt tv-program.

Vi leder efter unge i alderen 18 – 28 år, der har store drømme og ambitioner om et liv som succesfulde iværksættere eller virksomhedsledere. Du har højst sandsynligt allerede erfaring med iværksætteri, men om du har haft succes eller ej, er ikke det vigtigste. Det vigtigste er nemlig, at du er konkurrencemindet, fokuseret og klar til at engagere dig 100% for at blive nr. 1, når du, sammen med en gruppe kvalificerede unge, skal kæmpe om en unik mulighed for at kickstarte dit helt eget projekt eller produkt.

Om du er studerende, selvlært og vant til at knokle, født til succes eller det modsatte betyder ikke noget. Det bliver dit talent, dine ambitioner og dine metoder, der bliver afgørende for om du lykkes eller ej.

Kan du se dig selv i ovenstående, og er du klar til at gribe chancen for at kickstarte din karriere, så send os en ansøgning på mentor@mastifftv.dk, hvor du fortæller hvem du er, hvad du kan og hvorfor netop du fortjener en plads i vores nye program. Husk kontaktinfo og gerne et foto af dig og/eller et elevatorpitch på maks. 60 sekunder, hvor du fortæller, hvorfor du skal være med. Send dit elevatorpitch via wetransfer til mentor@mastifftv.dk

Vi skal optage programmet i København i løbet af efteråret 2021.

Mastiff Tv
Mastiff Tv