CASTING

BLIV DELTAGER I ET AF VORES PROGRAMMER
FIND AKTIVE CASTINGS NEDENFOR

LÆS MERE

DR-programmet Danmarks Bedste Portrætmaler vender endelig tilbage

I programmet får en række kunstnere til opgave at imponere seerne med deres evne til at portrættere forskellige kendte danskere.

Vi skal stifte bekendtskab med forskellige teknikker, stilarter og personligheder, når kendte mennesker blive portrætteret af vores dygtige deltagere.

Lige nu leder vi efter kunstnere, der har lyst til at deltage i programmet og dermed få muligheden for at løbe af med titlen som ”Danmarks Bedste Portrætmaler”.

Om du er professionel eller amatør er ligegyldigt, så længe du brænder for det kunstneriske og har et talent for at tegne/male portrætter.

Kunne det have din interesse, så send os endelig en mail til: portraet2@mastifftv.dk. Skriv lidt om dig selv og vedhæft nogle eksempler af dit arbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

LÆS MERE
Værterne på 3xBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere bolig – og sommerhussøgende danskere fra hele landet, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.

I en ny sæson af TV2’s boligprogram 3xBeliggenhed vil de to boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde den helt rigtige ejerbolig eller sommerhus til netop jer.

Boligmarkedet har aldrig været mere presset og det kan være svært at gennemskue, hvad der realistisk kan lade sig gøre og finde lige præcis den bolig, som opfylder centrale behov og ønsker.

Vi leder efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.

Mastiff Tv
Mastiff Tv