CASTING

BLIV DELTAGER I ET AF VORES PROGRAMMER
FIND AKTIVE CASTINGS NEDENFOR

LÆS MERE
Vi søger modige par, der står ved en skillevej til tv-program

Har du modet til at stille og svare på de somme tider hårde spørgsmål omkring dig selv og dit forhold? Står du måske ved en skillevej i dit og jeres forhold, eller nogle gange tænker: “Er græsset grønnere på den anden side?”. Det kan også være, at du drømmer om at blive endnu klogere på din partners værdier før I tager det næste store skridt sammen.

Vi er på jagt efter par, der tør tage deres forhold seriøst ved at kigge indad og udad samtidigt. Det kan være, at I efter noget tid sammen føler, at I måske vil hver jeres vej eller er i tvivl om, hvilken vej I skal sammen. Så hvis du og din partner er åbne, modige og eventyrlystne mennesker mellem 20-35 år, som gerne vil have et eventyr i smukke rammer, så skal I skrive nu.

Send gerne en præsentation og et billede af jer til forhold@mastifftv.dk, hvor I fortæller nærmere. Videoer er også fine, hvis I foretrækker dette.

Vi glæder os til at høre fra jer!

LÆS MERE

Korpset – gjort af det rette stof” vender tilbage på TV2 Play og TV2 Echo.

Drømmer du om at prøve kræfter med Korpsets benhårde kursus, specialdesignet af tidligere elitestyrkesoldater? Og har du både den fysik og mentalitet, der skal til?

Vi søger aspiranter i alderen 18-34 år og opfordrer alle til at søge uanset køn, seksualitet og etnisk baggrund. Optagelserne finder sted i april 2024.

Send din ansøgning hurtigst muligt til korpsetcasting@mastifftv.dk

LÆS MERE

Værterne på 3xBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere bolig – og sommerhussøgende danskere fra hele landet, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.

I en ny sæson af TV2’s boligprogram 3xBeliggenhed vil de to boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde den helt rigtige ejerbolig eller sommerhus til netop jer.

Boligmarkedet har aldrig været mere presset og det kan være svært at gennemskue, hvad der realistisk kan lade sig gøre og finde lige præcis den bolig, som opfylder centrale behov og ønsker.

Vi leder efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.

Mastiff Tv
Mastiff Tv